Christina Tillman till Kavats styrelse

 

För att matcha en ökade tillväxt tar nu Kavat in förstärkning i styrelsen av den erfarna företagsledaren Christina Tillman. Hon har över 25 års erfarenhet från modeindustrin och konsumentvanor.

Christina har arbetat med att få globala varumärken att växa och effektivisering av affärsenheter över flera distributionskanaler, inklusive e-handel, distribution- och återförsäljarledet och egen detaljhandel.

Ska växa internationellt

En stor del i Christinas uppdrag för Kavat kommer att bestå av att ta företaget vidare till nästa steg och växa internationellt både digitalt och via fysiska butiker.


Läs även: Kavat investerar i hållbar tillverkning


– Christina är en enormt kompetent företagsledare med en djup passion för konsumenten och besitter en sofistikerad förståelse för att bygga globala varumärken. Detta, i kombination med sin  omvandlingserfarenhet och intensiv fokusering på resultat, kommer att stärka oss som företag när vi rör oss mot framtiden, säger Magnus Ericson, delägare och VD för Kavat.

Fortsätta att bygga

– Jag är verkligen imponerad av vad Kavat har åstadkommit. Ser en fantastisk möjlighet att tillsammans med Magnus och resten av det starka teamet fortsätta bygga på den starka plattformen, säger Christina Tillman.

Bred erfarenhet

Christina är styrelseledamot i flera bolag, bland annat börsnoterade industrigruppen Volati, fastighetsbolaget Corem Property Group och i modebolaget House of Dagmar. Christina har också arbetat som VD för det börsnoterade modebolaget Odd Molly, som VD för klädföretaget Gudrun Sjödén, COO på kosmetikföretaget Face Stockholm och nu senast som VD för Happy Plugs.