Chris Helin rekryteras av Alecta Fastigheter

Alecta Fastigheters tillväxtsresa fortsätter och Chris Helin har nu anställts som Chef för Fastighetsutveckling och kundrelationer. Som sådan kommer han, enligt företaget, spela en viktig roll för bolagets fortsatta affär, utveckling och tillväxt.

Chris Helin kommer närmast från Atrium Ljungberg där han arbetat i olika roller i närmare elva år, senast som Regionchef med ansvar för hälften av Atrium Ljungbergs fastighetsbestånd samt Leasingavdelningen.

– Jag är otroligt glad att Chris ansluter till Alecta Fastigheter. Chris kommer med sin erfarenhet och personlighet, att bidra till bolagets tillväxt och fortsatta utveckling med fokus på våra kunder och vår affär, säger Lena Boberg, VD Alecta Fastigheter.

Tar plats i företagsledningen

Chris Helin ansluter till ett befintligt team som i nuläget består av Affärsområde Stockholm, Affärsområde Göteborg, Affärsområde Handel, Teknikutveckling och säkerhet samt Försäljning och marknad.

Han kommer ingå i bolagets ledningsgrupp.

– Jag ser verkligen fram emot att få ansluta till Alecta Fastigheter och vara del av visionen att lyfta människor, verksamheter och städer, säger Chris Helin.

Chris Helin börjar på Alecta Fastigheter efter årsskiftet.