Apotek Hjärtat rekryterar till ledningen

Anette Hällkvist och Paulina Lundström ansluter till Apotek Hjärtats ledning.

Hjärtats kommande ledning tar form. Anette Hällkvist, i nuläget chef för färskvaror på Ica Sverige, har utsetts till ny chef för sortiment och inköp. Paulina Lundström återvänder till Apotek Hjärtat som försäljningsdirektör.

Förutom flera år inom Ica har Anette Hällkvist lång erfarenhet från leverantörssidan, bland annat inom hälsa och skönhet på Etos och med innovation och kommunikation på Lantmännen.  

– Jag brinner för sortiments- och inköpsfrågor och ser mycket fram emot att få vara med och fortsätta att utveckla det fantastiska kunderbjudandet som finns på Apotek Hjärtat, säger Anette Hällkvist.      

Anette Hällkvist tillträder sin tjänst den 16 januari. 

Tar med sig nya erfarenheter tillbaka

Paulina Lundström har tidigare haft uppdrag både som regionchef och försäljningschef för södra Sverige på Apotek Hjärtat.

Hon har även arbetat som försäljnings- och marknadschef på Coop mellan 2013 och 2014 och sedan 2019 har hon varit Sverigechef på Life.  

– Jag är så glad att jag får möjlighet att komma tillbaka till Apotek Hjärtat och fortsätta att utveckla företaget tillsammans med alla grymma kollegor. Jag har med mig nya erfarenheter och ny energi och jag ser fram emot att stega in i framtiden och befästa vår marknadsledande position i alla kanaler, säger Paulina Lundström.