Xnomad rekryterar Head of Marketing

Clara Sandell rekryteras som ny Head of Marketing.

Xnomad är verksamma inom korttidsuthyrning av butikslokaler i Norden, ambitionen är att återuppliva städer genom unika pop-up butiker. Nu står man inför en uppdatering av varumärket och rekryterar i samband med detta ny Head of Marketing.

Clara Sandell kommer närmast från Foreo, ett skönhetsinriktat techbolag, där hon varit Head of Marketing för de nordiska länderna under sju år.

Tidigare har hon också arbetat med kommunikation och PR för L’Oréal.

– Efter att ha arbetat på Foreo i drygt sju år med uppbyggandet av varumärket i Norden känns det spännande att kunna bidra med mina lärdomar och erfarenheter för att utveckla växande Xnomad som ny Head of Marketing, säger Clara Sandell.

Matchar företag och butikslokaler

Xnomad är ett prop-tech företag som matchar företag med butikslokaler och skapar innovativa upplevelser för pop up-butiker.

Bolaget har bland annat arbetat med varumärken såsom Voi, Samsung, Kinnevik och Warner Bros.

– Vi står inför en tillväxtfas som vi stärker med rebranding och som kräver rekrytering av vassa och högt kompetenta medarbetare. När en stjärna som Clara valde oss känns det extra fantastiskt att välkomna henne som vår nya Head of Marketing där hon kommer att hjälpa oss att fortsätta växa och utvecklas, säger Jonathan Haralambakis, VD på Xnomad.