Storekey rekryterar från Swish

Storekey har rekryterat Sofia Norén som Chief Business Development Officer (CBDO). Som sådan kommer hon även att ingå i Storekeys ledningsgrupp. Sofia Norén kommer närmast från Swish där hon varit affärsansvarig för partnerskap. 

Storekey är verksamma inom digitalisering av fysiska butiker. Plattformen som Storekey utvecklat ligger bakom den obemannade livsmedelskedjan Lifvs.

Öppnar tekniken för andra aktörer

Daniel Lundh, grundare av Storekey.

Storekey har även öppnat möjligheten för andra aktörer att nyttja plattformen och i höstas blev OKQ8 först ut med att använda tekniken.

Under sommaren kommer, enligt företaget, ytterligare kedjor att ansluta sig till plattformen.

– Att vi nu får Sofia Norén till vårt team kommer att stärka vår produkt ytterligare. Hennes erfarenhet från retail och driv att digitalisera handel från tidigare tjänster hon haft kommer mycket väl passa in i Storekey och den spännande resan vi har framöver, säger Daniel Lundh, grundare av Storekey.

Har rekryterat en retail-nörd

Sofia Norén ser fram mot det nya uppdraget.

– Som den retail-nörd jag är har jag följt Storekey och Lifvs sedan start och är mycket imponerad av plattformen och bolagets resa. De har en produkt som kommer att revolutionera vardagen för såväl handlare som konsumenter. Det ska bli extremt roligt att hoppa på den här resan och få vara med och påverka och bidra till Storekeys framfart, säger Sofia Norén.