Hållbarhet i fokus för ny centrumchef

sanna_sultan_bromma_blocks_handelstrender

Sanna Sultan tillträder som ny centrumchef för Bromma Blocks. ”Hållbarhet och upplevelse hamnar i allt större utsträckning i fokus”.

Hon kommer närmast från tjänsten som t f marknadsansvarig för handelsplatsen. Sanna har tidigare arbetat som marknadschef på Unibail-Rodamco med köpcentrum som Nacka Forum och Nova Lund.

– Jag ser fram emot att vidareutveckla Bromma Blocks erbjudande och arbeta med de utmaningar som branschen nu möter, där hållbarhet och upplevelse i allt större utsträckning hamnar i fokus och förändrar konsumenternas köpbeteende. Vi ser att handelsplatser fortsatt kommer utvecklas till mötesplatser där mer än själva shoppingen krävs för att attrahera konsumenterna, säger Sanna Sultan.

Bjöd kunderna på ljusterapi

Inför de mörka vintermånaderna gavs Bromma Blocks kunder möjligheten att koppla av en stund mitt i julshoppandet i en grönskande ljusoas i gallerian.

– Vi jobbar kontinuerligt med att leda konceptet ”shoppa lugnt i en skönare atmosfär” i bevis och ljusterapikampanjen är precis den typen av initiativ som jag ser fram emot att vidareutveckla, säger Sanna Sultan.

Mycket på gång i området

Det sker flertalet förändringar på och omkring Bromma Blocks. Bland annat

• Utbyggnaden av handelsplatsen med det långsiktiga målet att integrera den i stadsbilden.
• Förlängningen av tvärbanan in på och igenom området.
• Ny- och tillbyggnationer av Ica Fastigheter och Swedavia samt Stockholms stads satsning kring gång- och cykelvägar längs Ulvsundavägen.

Sanna Sultan är ny centrumchef för Bromma Blocks från och med 1 januari 2017.