Rizzo Group rekryterar ny COO

Pernilla Bonny ansluter till Rizzo Group.

Rizzo Group meddelar att bolaget har rekryterat Pernilla Bonny som ny operativ chef (COO) med ansvar för gruppens sortiment, produktion, inköp, lager och logistik. Pernilla kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.

Pernilla Bonny kommer närmast från rollen som Head of Sourcing & Core Services i ledningsgruppen på H&M Gruppens Afound.

Arbetade sex år med Afound

Pernilla har, enligt ett pressmeddelande från Rizzo, lång erfarenhet av sortiment och produktflöden såväl strategisk som praktiskt och tekniskt.

Hon har under sina nästan sex år på Afound varit med och utvecklat och omarbetat affärsmodeller inom så väl retail, wholesale och marknadsplats för de olika expansionsmarknaderna.

Innan dess har hon arbetat som Head of Supply Chain på klockföretaget Triwa och skoföretaget Swedish Hasbeens.

Detaljer och stora penseldrag

– Jag ser verkligen fram emot utmaningen, att vara drivande i Rizzos Groups nästa steg. För min del är det speciellt roligt att få arbeta både i detaljerna och att få måla de stora penseldragen, säger Pernilla Bonny.

I pressmeddelandet lyfts även hennes ledaregenskaper fram.

– Hennes kompetens och mångåriga erfarenhet inom inköp och logistik, ihop med hennes starka ledaregenskaper är precis vad bolaget behöver för den fortsatta resan mot lönsamhet och tillväxt, säger Helena Morland, VD på Rizzo Group.

Pernilla Bonny börjar på Rizzo Group den 5:e oktober.