Pizza Hut expanderar och rekryterar

Thomas Wendel kommer från en roll som Retail Manager för NetOnNet.

Pizza Hut befinner sig i en expanderings- och utvecklingsfas. Som en del av denna satsning rekryteras nu Thomas Wendel som COO. Han tillträdde sin tjänst 13 mars och tar även plats i Pizza Hut Sveriges ledningsgrupp.

Thomas Wendel har, enligt ett pressmeddelande från Pizza Hut, lång erfarenhet från olika roller inom kedjedrift och försäljning.

Nu senast som Retail Manager för NetOnNet och dessförinnan har han haft ledande roller som bland annat HR-chef och landschef för Kjell & Company.

Tar sig an tydligt uppdrag

Pizza Hut’s 26 restauranger och dess medarbetare i Sverige kommer nu att ledas och utvecklas av Thomas Wendel.

– Uppdraget och visionen för min roll är tydlig, tillsammans med ledningen ska jag med min erfarenhet ta Pizza Huts varumärke, erbjudande, service och försäljning till nya nivåer, säger Thomas Wendel.

Bästa arbetsgivaren i kategorin

Richard Forsshéll, VD på Pizza Hut Sverige.

Richard Forsshéll, CEO Pizza Hut Sverige, lyfter fram Thomas Wendels bakgrund inom kedjedrift och försäljning i kombination med hans erfarenhet från HR.

– Han kommer att vara ett starkt tillskott för oss på Pizza Hut. Vi värnar om vår personal och har som ambition att vara den bästa arbetsgivaren i vår kategori. Detta i kombination med all den driftserfarenheten vi redan har i vårt driftteam så kommer ha en stark uppställning för att fortsätta bygga och utveckla vår fantastiska kedja säger, Richard Forsshéll.