Nytt restaurangkoncept till Mitt i City

Med sitt sharingkoncept vill man skapa nya upplevelser. Restaurang Yomo etablerar sig under hösten i före detta banklokaler i Mitt i City.

Restaurangen serverar asian fusion-mat i buffé, bistro och bar. Restaurangmiljön kombinerar enklare servering med fine dining.

– Konceptet är skräddarsytt för AAA-gågator i centrumlägen eller placering med egen entré i köpcentrum. Mitt i City passar oss perfekt när vi fortsätter att expandera vårt nya koncept, säger Yong Gui Chen, VD på Taste Asia Group.

En modern matupplevelse

Under kvällstid öppnar Yomo upp bistro och bar och serverar asiatisk fusion-mat i sharingportioner. Man erbjuder också en diger dryckeslista med alkoholrättigheter.

– Sharingkonceptet med möjlighet att beställa in flera mindre rätter ger gästerna möjlighet till en modern asiatisk matupplevelse, att prova nytt och dela.

Utvecklar erbjudandet

För centrumledningen som arbetar med utveckling av erbjudandet är tillskottet välkommet.

– Vi befinner oss i en tid av förändring och arbetar ständigt med att utveckla och förbättra Mitt i City-gallerian. Det är med stor glädje vi ingår i samarbete med Taste Asia Group säger centrumledare Ann-Sophie Redfern.

Taste Asia Group har en lång historia med Olav Thon Gruppen och har flera koncept etablerade i ett antal köpcenter, bland annat i Charlottenberg, Töcksfors och Nordby.