Ny kommersiell chef på Mio

 

Joakim Holmstrand tillträder som ny kommersiell chef på Mio. Där kommer han ha en nyckelroll i utvecklingen av Mio som destination för möbler och inredning.

Under perioden 2011 till 2014 var Joakim Holmstrand marknads- och försäljningschef på Mio. Nu är han tillbaka på företaget och blir Mios nya kommersiella chef.

– Joakim har en unik detaljhandelskunskap, värdefull erfarenhet och förmåga att utveckla vårt kunderbjudande. Han kommer att bidra med att ta Mio till nästa nivå och blir en viktig spelare till vårt mål att bli störst på möbler i Sverige 2022, säger VD Björn Lindblad.

Tillträder omedelbart

Joakim har tidigare varit marknadsdirektör på KappAhl och dessförinnan bland annat även varit på MQ och Hemtex. Han tillträder sin tjänst på Mio omgående.

– Jag är superglad över att vara tillbaka på Mio. Att få vara en del av resan framåt känns oerhört inspirerande och möjligheterna är fantastiska att tillsammans utveckla Mio till en för kunden ännu mer självklar destination för möbler och heminredning, säger Joakim Holmstrand.


Läs även: Alla finalister i Retail Awards 2018