Ny Head of Leasing på URW Nordic

Unibail-Rodamco-Westfield har utsett Louise Bergqvist till ny Head of Leasing. Tjänsten innefattar ett helhetsansvar för kommersiella avtal med hyresgäster i Unibail-Rodamco-Westfields samtliga nordiska köpcenter.

– Vi gjorde en gedigen genomlysning av marknaden för att hitta lämpliga kandidater för vår Leasingavdelning och det är jättekul att konstatera att vi hade den bästa personen för uppgiften i vårt eget bolag, säger Martin Lindgren, Director of Operations Unibail-Rodamco-Westfield Nordic.

Louise Bergqvist har de senaste åren varit ansvarig för uthyrningen av Mall of Scandinavia och har med sitt team framgångsrikt utvecklat butiksutbudet med nya internationella varumärken.

Bakgrund som centrumchef

Louise har en bred erfarenhet inom Unibail-Rodamco-Westfield, hon har bland annat varit centrumchef för Mall of Scandinavia och Täby Centrum. Hon har även arbetat som managementkonsult på Capgemini Consulting.

– Det känns otroligt spännande att anta utmaningen att leda ett av Sveriges största leasingteam och vi tittar nu på att ta in fler kompetenser, säger Louise Bergqvist.