Ny försäljningsdirektör på Blocket

Cecilia Edlund tillsätts som ny försäljningsdirektör på Blocket. Hon rekryterades till Blocket för drygt 1,5 år sedan och har senast haft rollen som försäljningschef för Blocket Jobb samt varit tillförordnad försäljningsdirektör för Blocket.

Blocket har cirka 100 miljoner besök i månaden och fem miljoner besökare i veckan. Bolaget är inne i en intensiv tillväxtresa där man jobbar hårt med att ställa om till nästa generations marknadsplats. Säljavdelningen blir en viktig pusselbit i detta, menar man.

Började som journalist

– Blocket är inne på en av sina största omställningar i modern tid där vi arbetar hårt med att bygga en starkare relation till våra användare och kunder och erbjuda mer tjänster för fler tillfällen. Detta kommer kräva mycket av oss och jag är därför glad att kunna tillsätta Cecilia som försäljningsdirektör, säger Robin Suwe, VD på Blocket.

Cecilia har en bakgrund inom media, försäljning och rekrytering och började sin yrkeskarriär som journalist.

Nu tar hon över rollen som försäljningsdirektör på Blocket på permanent basis och är även en del i bolagets ledningsgrupp.

Har en ambitiös strategi

– Under min tid på Blocket har vi som bolag utvecklats enormt. Vi har en ambitiös strategi, som jag ser fram emot att fortsatt kunna leverera mot, tillsammans med mitt fantastiska team. Blocket är verkligen på gång och det ska bli otroligt kul att kunna fortsätta ta oss mot nästa generations marknadsplats, säger Cecilia Edlund.