NordicFeel och NECG tillsätter ny VD

 

Styrelsen för bolagen har nu utsett en ny VD, Tobias Mattsson. Han har under det senaste året varit kommersiell chef i NordicFeel.

Henrik Löfberg tillträdde som koncern-VD för moderbolaget Nordic E-Commerce Group (NECG) 2013. För ett år sedan tillträdde Henrik Löfberg även rollen som VD för NordicFeel, som sedan dess har genomgått en make-over och väsentligt förbättrat resultat och tillväxtutveckling.

Lämnar för ett nytt VD-uppdrag

– Verksamheten har aldrig varit stabilare och bättre rustad än nu för att ta sig an framtiden och därmed känner jag att jag lämnar på topp. Inom kort tillträder jag ett nytt VD-uppdrag i en ny bransch och kan blicka tillbaka på en spännande och lärorik period och önskar alla medarbetare och kollegor stort tack och lycka till på den fortsatta resan, säger avgående VD Henrik Löfberg.

Efterträdare utsedd

Styrelsen har nu utsett en ny efterträdare till VD-posten, Tobias Mattsson. Tobias har under det senaste året varit kommersiell chef i NordicFeel och har sedan tidigare en gedigen erfarenhet inom e-handel, marknadsföring och organisationsutveckling på den internationella arenan.

Såg stor potential

– När jag rekryterades till NordicFeel för snart ett år sedan insåg jag snabbt vilken potential och möjlighet det fanns i detta företag och bransch och har sedan dess varit fullt sysselsatt med att utveckla processer och strukturer som nu visar resultat och bådar gott inför framtiden, säger tillträdande VD Tobias Mattsson

Företagets CFO, Lars-Olof Arvidsson, tillträder samtidigt som vice VD och tar över ansvar för operationella processer.