Niclas Heurlin ny VD på Storm Commerce

 

Niclas Heurlin är från den 22 augusti ny VD för Storm Commerce. Tidigare VD Stefan Sånnell fortsätter i bolaget som Chief Delivery Officer med ansvar för leveransorganisationen.

Niclas Heurlin, som är medgrundare till Storm Commerce, har en lång karriär inom e-handelsbranschen bakom sig. Niclas har byggt upp och tagit ansvar för storskalig e-handel i ett flertal bolag . De senaste åren har Niclas ansvarat för produktutvecklingen på Storm Commerce.

– I det läge vi befinner oss i dag kommer mina förmågor och erfarenheter från branschen väl till pass. Det känns spännande att få leda hela verksamheten och se till att vi tillsammans når Storm Commerce fulla potential, säger tillträdande VD Niclas Heurlin.

Växt till 30 medarbetare

Under Stefans Sånellstid som VD har Storm Commerce vuxit till ett bolag med knappt 30 medarbetare. Han kommer från och med nu att fokusera på leveransorganisationen enligt den tillväxtstrategi som ligger fast sedan tidigare.

– Det känns som ett bra tillfälle att rotera ansvar och roller nu. På det här sättet maximerar vi utnyttjandet av våra styrkor och erfarenheter. Jag ser fram emot att jobba nära våra kunder och partners för att ytterligare stärka upp vår leveransförmåga i vår fortsatta expansion, säger Stefan Sånnell.

Storm Commerce har sedan 2008 erbjudit en avancerad plattform för digital handel.