Klövern utser ny Affärsenhetschef i Uppsala

Veronica Mentzer har utsetts till ny Affärsenhetschef i Uppsala. Veronica har arbetat på Klövern sedan januari 2018 och har arbetat som kommersiell förvaltare på Stockholm Norra, med ansvar för några av Klöverns största kunder i Kista.

Detta berättar Klövern i ett inlägg på LinkedIn. Under våren arbetade Veronica som tf biträdande Affärsenhetschef i Stockholm Norra och har nu gått vidare till sin nya roll som Affärsenhetschef i Uppsala.

– I Uppsala står vi inför en otroligt spännande resa och jag ser framemot att fortsätta utveckla vårt befintliga bestånd samt att vara en del av våra framtida stadsutvecklingsprojekt tillsammans med mina medarbetare, säger Veronica Mentzer.

Jessica Nyman, tidigare Affärsenhetschef Uppsala, och Siggela Möller, tidigare Affärsenhetschef Stockholm Södra, går samtidigt över till nya roller inom Klövern.

Jessica tar över rollen som affärsenhetschef för Stockholm Södra och Siggela tar steget till att arbeta fullt ut med affärsutveckling inom affärsområde Projektutveckling Sverige.

Källa och foto: Klövern på LinkedIn.