Jollyroom rekryterar ny COO från Ellos

Jollyroom rekryterar Marina Davarinou som ny COO i ett led i att säkra fortsatt god och lönsam tillväxt. Marina kommer att ta plats i koncernledningen och ansvara för inköp och sortiment samt marknad och försäljning. 

Som ett led i en fortsatt utveckling väljer Jollyroom att tillsätta en nyckelposition i koncernledningen med överordnat ansvar för bolagets kommersiella inriktning. 

Kommer närmast från Ellos

– Jollyroom är ett fantastiskt spännande och kundorienterat bolag med en imponerande innovationstakt. Det ska bli oerhört kul att få bidra till bolagets planer tillsammans med teamet på Jollyroom, säger Marina Davarinou.

Marina Davarinou har lång erfarenhet från flera ledande tjänster inom detalj och e-handeln. Närmast kommer hon från rollen som VD på Ellos.

Dessförinnan har hon bland annat verkat som CMO på NetOnNet där hon även var en del av koncernledningen.   

Passar in i teamet

– Det känns fantastiskt roligt att välkomna Marina till Jollyroom. Hon passar perfekt in i vårt dedikerade team med sin höga energinivå och imponerande verktygslåda, säger Mattias Jacobsson, VD på Jollyroom

Marina Davarinou kommer att ingå i Jollyrooms koncernledning och börjar den 16 augusti.

Jollyroom Group AB är verksamma inom näthandel för barn- och babyprodukter i Norden. Verksamheten drivs från Torslanda utanför Göteborg .