Frölunda Torg hyllade sina medarbetare

 

Frölunda Torgs årligen återkommande Awards-fest tog i år med medarbetarna till det glada 20-talet. Under kvällen prisades de butiker som utmärkt sig under året.

Det bjöds på charleston, fjädrar, fransar, pärlor och flärd på anrika Rondo i Göteborg. Under kvällen delades utmärkelser ut till de butiker, verksamheter och personer som gjort det där lilla extra under året som gått.

Gick in för temat

Tillsammans med charlestondansare, liveband, Nassim Al Fakir som konferencier och artisterna Norlie & KKV på scen minglade och dansade 20-talsklädda Frölunda Torg-medarbetare på Rondo.

– De flesta hade verkligen gått in för årets tema och smyckat upp sig med fjädrar, fransar, pärlor, hängslen, paljetter, hatt och annat som går under 20-talets mode. Det var verkligen en kväll i det glada 20 talets anda, säger Johanne Gabrielson, marknadschef på Frölunda Torg

Butiker som gjorde det lilla extra

De butiker och verksamheter som gjort det lilla extra under året som gått, och därför blev förärade awards var:

• Årets Skyltning och dekor: L’Occitane
• Årets Butik: New Yorker
• Årets Raket: Party Land
• Årets Hederspris: Johanssons Skor
• Årets Frölunda Torg Profil: Mattias, Espresso House

Viktigt med uppmuntran

– För oss är det viktigt att uppmuntra de butiker, verksamheter och personer som gör det lilla extra och bidrar till att Frölunda Torg blir lite bättre – varje dag. Det har utvecklats till att bli en mycket prestigefylld awards-utdelning som butikerna tar på stort allvar och det finns mycket glädje och stolthet i alla kategorier, säger David Schongin, centrumchef.