De kan bli Sveriges bästa köpcentrum

Under en galamiddag i oktober delas NCSC Sweden Awards ut under Sweden Urban Arena. Finalisterna i kategorin ”Best Shopping Center” har nu offentliggjorts.

Nordic Council of Shopping CentersSvenska Stadskärnor och Sveriges Centrumutvecklare arrangerar tillsammans Sweden Urban Arena. Årets upplaga äger rum på Stockholm Waterfront den 23 oktober där även NCSC Sweden Awards delas ut.

Finalister Best Shopping Center 2018

I denna kategori utses Sveriges bästa köpcentrum.

Mall of Scandinavia

Unibail-Rodamco-Westfield

”Centret har lyft nivån på köpcentrum i Sverige och norden inom flera områden. Mixen av butiker, restauranger, entertainment och service imponerar stort. Omsorgen om design och material i butiksfronter och allmänytor ger en känsla av internationell klass. På kort tid har man skapat en destination som kunnat utmana Stockholms city på allvar”.

Täby Centrum

Unibail-Rodamco-Westfield

”Centret har under många år tillhört ett av Sveriges allra bästa och mest uppskattade bland besökare och hyresgäster. Trots ny och tuff konkurrens har man kunnat utvecklas vidare och lyckats bibehålla ett starkt grepp om sina besökare. Den extremt breda och djupa mixen av hyresgäster, både nya internationella kedjor och lokala pärlor är en av hörnpelarna i framgången”.

Väla

Skandia Fastigheter

”Centret har under lång tid varit framgångsrikt på sin marknad men aldrig slutat att utvecklas. Genom ett kontinuerligt förändrings och förädlingsarbete har det kunnat behålla sin aktualitet och greppet om sin marknad. Ett synligt och aktivt management har starkt bidragit till centrets popularitet såväl hos besökare som hyresgäster”.

Läs mer om tävlingen här