Colliers rekryterar Head of Leasing

Colliers har rekryterat Marie Meyer som Head of Leasing med placering i Stockholm. Marie, som ansluter till affärsområdet Agency, har lång erfarenhet av uthyrningsarbetet och kommer nu senast från en roll som Projektuthyrare på Fabege.

Dessförinnan arbetade Marie som Uthyrare på Vasakronan och under fem års tid var hon även en del av uthyrningsteamet på JLL.

– Jag är väldigt glad över att vi rekryterat Marie Meyer till oss på Colliers. Efterfrågan på våra tjänster inom Leasing ökar och Maries erfarenhet och driv tillsammans med hennes expertis inom uthyrning blir en viktig del i vår fortsatta resa, säger Martin Lindgren, Head of Agency Colliers. 

– Det ska bli väldigt roligt att få ansluta till Colliers och jag ser mycket fram emot att vara med på resan i den expansiva fas som Colliers befinner sig i där vi ska bygga upp ett starkt expertteam som möter marknadens behov inom uthyrning, säger Marie Meyer. 

Colliers expanderar just nu i Sverige och söker efter experter inom områdena Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation.