Christina Tillman ny VD för Happy Plugs

 

Christina Tillman har utsetts till ny VD för Happy Plugs. Hon ska stödja den snabba internationella expansionen och bidra med sin erfarenhet av att leda globala varumärken. Andreas Vural fortsätter arbeta operativt på Happy Plugs som vice ordförande.

Happy Plugs, som introducerat fashion tech inom konsumentelektronikbranschen, meddelar att Christina Tillman har utnämnts till verkställande direktör.

En rad styrelseuppdrag

Christina Tillman tillträder den 2 oktober 2017 och Andreas Vural fortsätter tillsammans med Tillman att utveckla Happy Plugs varumärken och dess erbjudande.

Hon arbetar i nuläget som styrelseledamot i flera bolag, bland annat Coop Sverige, industrigruppen Volati, fastighetsbolaget Corem Property Group, fastighetsutvecklaren Tobin Properties och hon är styrelseordförande i modebolaget House of Dagmar.

Passion för konsumenten

Christina har under många år arbetat som VD för det börsnoterade modebolaget Odd Molly och även som VD för klädföretaget Gudrun Sjödén och COO på kosmetikföretaget Face Stockholm.

– Jag är stolt över att Christina ansluter sig till vårt fantastiska team. Hon är en enormt kompetent företagsledare med en djup passion för konsumenten och en sofistikerad förståelse för att bygga globala varumärken, säger Andreas Vural, grundare och vice ordförande.

Byggga vidare på innovation

– Det är en fantastisk möjlighet att tillsammans med  Andreas och resten av det starka teamet fortsätta bygga på år av innovation. Varumärkena har enorm potential över hela världen och med den senaste finansieringen från Scope är jag ödmjuk, entusiastisk och full av energi att leda nästa utvecklingsfas tillsammans Andreas och hans team, säger Christina Tillman.

Christina Tillman och Andreas Vural.

Om Happy Plugs

Happy Plugs är ett svenskt mode- och livsstilshus med bas i Stockholm. Bolagets målsättning är att förändra konsumentelektronikindustrin genom att kombinera innovativ design, mode och teknik. Bolaget senaste varumärke YEVO är ett innovationslabb, vilket skapar framtides smarta hörlurar. Läs mer på www.happyplugs.com och www.yevolabs.com.