Andreas ny VD på Best of Brands

 

Best of Brands har utsett Andreas Giambanco som ny verkställande direktör. Andreas arbetar sedan tidigare i bolaget och kommer närmast från en roll som Retail Manager och innan dess som butikschef för Best of Brands butik i Sickla.

I sitt tidigare yrkesliv har han haft chefspositioner inom bland andra Hugo Boss och Oscar Jacobson.

Hedrad över förtroendet

– Vi vill stärka relationen med våra kunder och där känner vi att Andreas, med sin gedigna bakgrund i butiksledet är helt rätt person att leda vår personal i detta arbete, säger Fredrik Jutnäs, styrelseordförande för Best of Brands.

– Jag känner mig otroligt glad och hedrad över ha fått förtroendet att få leda Best of Brands på den förändringsresa som vi som företag står inför. Samtidigt är det med stor ödmjukhet jag tar över stafettpinnen från Lars Rabenius, Pelle Rabenius och Thomas Fjällström som under 20 år gjort Best of Brands till det företag vi är idag, säger Andreas Giambanco.

Tillträdde i början av september

Den tidigare verkställande direktören, Lars Rabenius, kommer att kvarstå i styrelsen och framöver lägga sitt fokus på affärsutveckling. Vidare kommer Thomas Fjellström också att kvarstå i styrelsen och arbeta med att utveckla Best of Brands koncept.

Andreas tillträdde som VD för Best of Brands den 5 september.