Redovisningsansvarig till KidsBrandStore

  • Stad: Västerås
  • Företag: KidsBrandStore

KidsBrandStore fortsätter sin expansion och nu utökar vi vårt team med en affärsnära redovisningsansvarig. Detta är en rolig möjlighet för dig som vill jobba på ett entreprenörsdrivet företag som hela tiden utvecklar sina koncept för e-handel och fysiska mulitbrandbutiker. Med stort fokus på medarbetare och utveckling är detta ett framgångsrikt gäng som trivs och har kul på jobbet.

Dig söker vi

En affärsinriktad och förändringsbenägen redovisningsansvarig som skall vara med och effektivisera och utveckla ekonomiarbetet. Tillsammans med nuvarande ekonom som i dag jobbar med kund- och leverantörsreskontra och löpande redovisning bildar ni ett framgångsrikt team. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Positionen spänner över ett brett fält av spännande uppgifter.

• Utveckla och effektivisera redovisningsgruppens processer, arbetssätt och rutiner

• Upprätta nyckeltal, rapporter och analyser av försäljning, lager mm

• Aktivt delta i ledningsgruppens arbete

• Agera bollplank mot andra funktioner i affärsrelaterade frågor med syfte att utveckla affären/strukturen

• Ansvara för att redovisning, deklaration, inbetalning och rapportering sker i rätt tid med rätt belopp för olika skatter, så som bolagsskatt, moms och punktskatt

• Kontakt med revisorer och myndigheter

• Ansvara för bolagets finansiella, legala och investeringsrapportering

Vem är du?

Du är en teamplayer ut i fingerspetsarna som trivs när laget vinner, tror på rak och öppen kommunikation och har nära till skrattet. Du har ett bra affärssinne, är logisk, och du har en förmåga att sammanlänka operativt arbete med strategiska mål och visioner. Vi ser helst att du har erfarenhet av detalj-/e-handel med lagerverksamhet eller från andra typer av digitalt verksamma företag.

Gedigen erfarenhet från ekonomi- och redovisningsområdet, innefattande löpande bokföring, bokslut, intern och extern rapportering samt bolagsskatt, mervärdeskatt, punktskatter etc

• Hög datormognad och systemintresse samt vana att jobba i olika system med stora datamängder och många transaktioner

• Erfarenhet av att jobba med nordisk verksamhet är meriterande

• Erfarenhet från Microsoft NAV är meriterande

• Mycket goda kunskaper i Excel

Varmt välkommen till vårt team! Vi erbjuder en unik möjlighet att få vara med och utveckla ekonomifunktionen på Nordens största e-handelsföretag inom mode för barn och ungdomar. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare trivs – välkommen att bidra till att vi har kul på jobbet och fortsätter att vara en professionell och effektiv spelare i branschen.

Välkommen med din ansökan!

I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Sök tjänsten senast den 27 augusti via www.skillsrekrytering.se Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på Skills Rekrytering, 070-33 55 290.

KidsBrandStore – Teenage Fashion Online. KidsBrandStore är en av Nordens största webbutiker med försäljning av mode för barn och ungdomar. Bolaget grundades 2011 och har sedan dess vuxit i rekordfart.

Utöver webbhandel expanderar KidsBrandStore med fysiska multibrand butiker och utvecklar varumärken tillsammans med bl.a Pernilla Wahlgren, Laila Bagge och Charlotte Perrelli. Företaget har hela tiden fokus på nya koncept. Besök oss gärna på www.kidsbrandstore.se.