Central Perk har öppnat som pop up-butik

 

För att fira 20-årsjubileumet av TV-serien Vänner har Central Perk, fiket där vännerna hängde, nu öppnat i form av en pop up-butik i New York. Kaféet har byggts upp igen med inredning och andra detaljer från serien. I butiken kommer man att kunna köpa kaffe, men också en del Vänner-produkter. Butiken är ett samarbete mellan … (läs mer)
Meatpacking District vill locka svenska shoppingturister

 

Turistorganisationer i New York lyfter just nu fram Meatpacking District på Manhattan som en intressant shoppingdestination.  Det är organisationen NYC & Co som nu vill locka bland annat svenska turister till området. Så här skriver man:  ”Meatpacking District, i New York City, erbjuder shopping i exklusiva butiker, luncher och middagar på spännande restauranger och ett … (läs mer)
Ny trend – tatuera dina skor!

 

Det klassiska varuhuset Blomingdale’s på 59:e gatan i New York har länge varit kända för sina spektakulära happenings i butiken. Numera avlidne Marvin Traub förvandlade en gång i tiden New York-varuhuset Bloomingdales från en dussinbutik till en banbrytande shoppingupplevelse. – När jag började jobba på Bloomingdales var vi ingenting. Vad gjorde vi då som var … (läs mer)