Business Analyst – Centigo Retail

  • Stad: Stockholm
  • Företag: Centigo Retail

Som en del av Centigo Retail kommer du få arbeta tillsammans med branschens främsta talanger och stödja våra kunder strategiskt och operativt inom affärsutveckling och digitalisering. Du kommer att leverera transformations- och implementeringsprojekt, i rollen som managementkonsult, från analys till projektledning. Vill du ta del av en platt och innovativ miljö och arbeta tillsammans med några av Sveriges största varumärken inom Retail/FMCG?

Varför Centigo?

Vår miljö präglas av stark innovationskraft, sammanhållning och entreprenörsanda i kombination med kollektivt ledarskap och exceptionell leveransförmåga. Vad innebär detta?

Vi levererar projekt, från strategi till operationell implementering, med strålande resultat. Våra kunder menar att Centigos leveranser är branschledande, vilket påvisas årligen genom mätning av Net Promotor Score (NPS)

Under 2016 har våra medarbetare skapat 3 nya företag, Meetrd, Perpello och Sapigo. Även ett nytt affärsområde har bildats, Centigo Direction, och vi har välkomnat 4 Full Potentials till Business Wellness Group

Vi ska vara det bästa växthuset för människor och idéer, där alla når sin fulla potential. Vi tror inte på chefer, hierarkier och detaljstyrning. Istället arbetar vi med nätverksledarskap där vi coachar varandra och där samtliga medarbetare tar maximalt ansvar

Tillsammans utvecklar vi det företag vi alltid velat arbeta på och som kunderna vill samarbeta med, från strategi till resultat!

Nyfiken på att få en känsla för vår kultur och de härliga människorna som gör Centigo till en topprankad arbetsplats? Följ med på: Facebook, LinkedIn & Instagram!

Vad vi gör:

Centigo Retail stödjer, som oberoende samarbetspartner, våra kunder i deras förändrings- och transformationsprogram, med fokus på affär, digitalisering och konsument. Vi finns med från strategiska frågeställningar, affärsutveckling, till genomförande i den operationella implementeringen. Projekten utförs tillsammans med våra kunder och utgår alltid från deras unika affärslogik, behov och mål.

Vem är du?

Vi vill bli fler som inspireras av utmanande och komplexa projekt som i slutändan gör våra kunder än mer konkurrenskraftiga. Att arbeta i en platt organisation, ta ansvar för din individuellt anpassade utvecklingsplan, samt att driva din egen ambition är en självklarhet och något som du anser vara viktigt i en företagskultur.

Som person gillar du högt tempo och har en mycket god initiativförmåga. Du är en prestigelös lagspelare som med lätthet samarbetar och kommunicerar med olika intressenter. Därtill önskar vi att du har:

• En Master alt. Bachelor inom ex. Ekonomi eller IT

• Minst 2 års konsulterfarenhet från rollen som t.ex. Management Consultant, Project Manager eller Business Analyst

• 3-5 års erfarenhet av att leverera projekt inom Retail/FMCG från ett eller flera av följande områden: E-handel, CRM/Kundlojalitet, Customer Journey, IT-management, Pris- och kampanjprocesser, Sortiment och Inköp, Upphandling och implementering av Retail-system, BI/Kunddata-analys, finansprocesserna inom Retail, Distribution och Logistik inom Retail/FMCG

Så här söker du:

Det är enkelt att söka till oss och processen är helt mobilanpassad (förutsatt att du har LinkedIn)!

Svara på ett par frågor (no-data-entry) och bifoga CV eller LinkedIn-profil. Din upplevelse är viktig för oss och du kommer få ett initialt svar med information inom 1 vecka.

Urval och intervjuer sker löpande och uppstart sker enligt överenskommelse, men under Q2-Q3.

Vi ser fram att höra från dig!

Något du undrar över?

Kontakta Shirin Tagavi,  +46-(0)733-430 000.